Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Vliegtickets Canada - KLM

  Klik op de foto voor meer KLM info

  Vliegtickets Canada

  Een vliegticket Canada op maat

  Naast het op maat maken van jouw Canada reis, kan Canada online ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Canada bouwstenen of een Canada rondreis).

  De KLM werelddeal weken starten op vrijdag 30 december. Deze verlaagde tarieven (excl. ticketing-, servicekosten en vliegticketgarantie) kun je bij ons boeken t/m 20 januari 2017. De reisperiode is t/m 16 juni 2017 (laatste vertrekdatum). Vraag onze reisspecialist naar de mogelijkheden.

  Vliegtickets Canada

  KLM Laagseizoen vanaf €649,- p.p. Economy Route Werelddeal: Amsterdam - Vancouver of Calgary
  Hoogseizoen vanaf €1089,- p.p. Economy Overstap geen
  Air-Transat Laagseizoen vanaf €709,- p.p. Economy Route Amsterdam - Vancouver of Calgary (vliegt niet dagelijks)
  Hoogseizoen vanaf €959,- p.p. Economy Overstap geen
  British Airways Laagseizoen vanaf €689,- p.p. Economy Route Amsterdam - Vancouver of Calgary
  Hoogseizoen vanaf €949,- p.p. Economy Overstap Londen Heathrow
  Continental United airlines Laagseizoen vanaf €914,- p.p. Economy Route Amsterdam - Vancouver of Calgary
  Hoogseizoen vanaf €1096,- p.p. Economy Overstap Chicago
  Air Canada Laagseizoen vanaf €1010,- p.p. Economy Route Brussel - Vancouver
  Hoogseizoen vanaf €1196,- p.p. Economy Overstap geen
  Laagseizoen vanaf €449,- p.p. Economy Route Werelddeal: Amsterdam - Toronto - Montreal - Amsterdam
  Hoogseizoen vanaf €809,- p.p. Economy Route Amsterdam - Toronto - Montreal - Amsterdam

  Laagseizoen:

  eind april t/m half juni en september t/m begin oktober

  Hoogseizoen:

  half juni t/m augustus

  Vertrek vanaf Brussel?

  Wil je vertrekken vanaf Brussel, dan is dit ook mogelijk. Brussel is makkelijk en snel per trein te bereiken en je kunt er makkelijk en voordelig parkeren.

  Inbegrepen

  Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticket informatie Canada).

  De laagste vliegticket tarieven

  Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Canada vliegticket.

  Wijzigingen voorbehouden

  Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

  Binnenlandse vluchten

  Deze zijn vaak voordeliger in combinatie met een internationaal ticket. Hierboven staan al een aantal mogelijkheden. Vraag ons ernaar als je een binnenlandse vlucht in je reisroute wilt.

  Vliegen via of naar Amerika

  Als je naar Canada reist via de USA (ook als het alleen een tussenstop is en je het vliegtuig onderweg niet verlaat), dan dien je voor vertrek een zogenaamde ‘visa waiver’ in te vullen op de website van ESTA. Het invullen duurt ongeveer een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.

  Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Canada.
  Zelf je rondreis samenstellen?
  Klik hier om te zien hoe Canada online werkt