Canada reizen met kinderen

Steeds meer reislustige ouders ontdekken dat rondreizen door Canada met (kleine) kinderen en tieners heel erg leuk is. Kinderen zijn nieuwsgierig, kijken op een andere manier naar de wereld. In Canada combineer je een avontuurlijke selfdrive met een ontspannen vakantie. Besneeuwde bergpieken wissel je af met ruige stranden en babyblauwe gletsjermeren.

We hebben een andere website gemaakt voor Canada reizen met kinderen: Canada Kids. Je reist met je eigen huurauto vanaf Vancouver naar de ongerepte natuur van Vancouver Island en de Rocky Mountains.

Met CanadaKids ervaar je bergen, bossen, beren en meren op een verrassende, kindvriendelijke manier. Veilig in een Westers land, met het comfort van gezellige familielodges, je eigen huurauto en behapbare reisafstanden. Excursies zoals peddelen op een ijsblauw meer, walvis spotten aan de kust en kamperen op een onbewoond eilandje regelen wij alvast voor je. Net als overnachten op een paardenranch, slapen in een tipi tent en je eigen houten blokhut tussen de naaldbomen. Met een goede balans tussen actief en rust, zodat je ook echt quality time samen hebt tijdens deze avontuurlijk Canada reis met je kinderen in de ruige natuur.

Verstuur je reisplan