Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Canada reis uitzichtJe eigen Canada reis samenstellen

  Bouwstenen zijn korte individuele Canada reizen van twee tot vier dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Canada reis samenstellen. Ook kun je een van onze individuele Canada rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Canada specialisten Rommy en Laura helpen je graag verder.

  Boek je je reis voor 31 december, dan krijg je een excursie cadeau. Zoek het hogerop in Whistler en klim tussen boomtoppen via hangbruggen en platforms. Beleef de hoogte rustiger op de Icefield Glacier in de Rockies vanaf een 280 meter hoge brug met glazen vloer. Blijf je liever met beide benen op de grond? Stap op je pedalen en verken Vancouver’s Stanley Park.

  Kies je favoriete Canada bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Easy Going Vancouver

  Reisschema: Vancouver
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 251,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: april - oktober

  Het is ongeveer 9 uur vliegen naar Vancouver, de grootste stad van West-Canada. Het is wel zo fijn dat de transfer naar je hotel en je eerste overnachtingen alvast geregeld zijn.

  Je slaapt in een comfortabel,centraal gelegen hotel of een bijzondere bed & breakfast. Beleef de wereldse sfeer op straat, de historische wijk Gastown, het uitgestrekte Stanley Park en geniet van de skyline vol wolkenkrabbers en bergen.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Easy Going Vancouver
  Comfort optie Vancouver
  x

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Canada reis!

  Bouwstenen in Vancouver en op Vancouver Island

  Ik zag twee beren…

  Reisschema: Ucluelet op Vancouver Island
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 276,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  Dit is dé bouwsteen om beren op hun gemak in hun natuurlijke leefomgeving te zien, uitbuikend op de oevers en snuffelend tussen de boomstronken.

  De ervaring om ze tijdens de Canada reis vanuit je auto te spotten, resulteert vaak in een file van reizigers met camera’s in de aanslag langs de weg. Met deze bouwsteen zoek je de ongerepte oevers op in een zodiac, een grote rubberboot, en begluur je de indrukwekkende dieren op gepaste afstand… maar toch heel dichtbij. Je slaapt in een sfeervolle houten natuurlodge aan de ruige kliffenkust.
  verder lezen

  Aan boord: whale watchen

  Reisschema: Victoria op Vancouver Island
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 260,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  Tijdens het walvissenseizoen van juni t/m oktober is het een ‘must’ om de immense zoogdieren te spotten in zee en in Victoria kan dit het hele seizoen door. 

  Absoluut hoogtepunt van je Canada reis is de tocht aan boord van een stoere zodiac, op zoek naar wildomslaande walvisstaarten en spetterende sproeiers voor de kust. Een onvergetelijke aanblik… In de Engels aandoende stad Victoria kun je verder genieten van de mooie gebouwen en gezellige haven.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Aan boord: whale watchen
  Rondvlucht per watervliegtuig
  x

  Een actief tussendoortje

  Reisschema: Quadra Island bij Vancouver Island
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 129,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  Met deze bouwsteen in je Canada reis geef je jezelf een verrassing. Vanuit je lodge op het kleine ongerepte eiland Quadra ga je snorkelen met zalmen, zeekayakken tijdens zonsondergang of hiken door het bos.

  Of doe het gewoon allemaal, want ook dat kan tijdens dit actieve tussendoortje. Het eiland is gemakkelijk per veerboot te bereiken en je lodge ligt in een naaldbomenbos. Aan de ene kant van het eiland zie je de grillige contouren van Vancouver stad, aan de andere kant kijk je uit op de groene kustlijn van Vancouver Island.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Een actief tussendoortje
  Zeekayakken
  Snorkelen met zalmen
  x

  Ongerepte orkabaai

  Reisschema: Telegraph Cove op Vancouver Island
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 331,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: juli - september

  Dit is volgens ons de ultieme plek om walvissen te kijken in Canada; in alle rust, midden in natuurschoon en tussen vriendelijke vissers in gemoedelijke dorpjes.

  Van juli t/m september zwemmen honderden orka’s voor de ongerepte kust van Telepgraph Cove. Waar je in Victoria tijdens onze bouwsteen ‘Aan boord: whale watchen’ vaak niet de enige bent op zee, zul in de ongerepte orkabaai in alle stilte afwachtend op het water dobberen om de zwart-witte reuzen te horen zingen en natuurlijk van zo dichtbij mogelijk te zien.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Ongerepte orkabaai
  Excursie Grizzlyberen spotten
  x

  Alpenwei en bergvallei

  Reisschema: Whistler
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: vanaf € 186,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  De ideale manier om je reis tussen Vancouver Island en het Wells Gray park te overbruggen, is een stop in Whistler. Hier vind je een stukje Oostenrijk in Canada: je waant je drie dagen in een echt alpenlandschap. In een gondel overbrug je de horizon van piek tot piek. 

  Wandelend tussen bergweides word je verwend met uitzichten in panorama-stand, bloemige valleien worden afgewisseld met dramatische pieken en eeuwige sneeuw. Het Oostenrijkse tafereel wordt compleet door twee overnachtingen in een sfeervol hotel met een chalet-achtig karakter.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Alpenwei en bergvallei
  Whistler - Sfeervol chalet verblijf
  Zipplining in Whistler
  x

  Bouwstenen in centraal British Columbia

  Tipi in the desert

  Reisschema: Thompson River
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 218,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  Hoge toppen met witte canyons, enkele dennenbomen en een snelstromende Thompson rivier. Op ongeveer drie uur rijden van Vancouver hebben we een plek gevonden waar de Canadezen komen om te raften, mountainbiken en bergbeklimmen.

  Je slaapt een nacht in een tipi-tent middenin de canyon. Alleen het tentdoek van je tipi scheid je van de oneindig mooie natuur die zich langs de horizon voor je uitrolt. In de middag ga je raften. Met je grote rubberboot peddel je tussen de hoge rode rotsen.
  verder lezen

  Watervallen in het Wilde Westen

  Reisschema: Wells Gray
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 160,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  Op de route naar de Rocky Mountains vind je schuimende rivieren, paardenranches en houthakkers. Een stop in dit ruige gebied is zeker de moeite waard, je bevindt je écht midden in Canada. 

  Je slaapt twee nachten op een ranch en hebt de tijd om te gaan wandelen naar kletterende watervallen of op de rug van een paard te klimmen om als een ware Canadese ranger door de omgeving te trekken.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Watervallen in het Wilde Westen
  Wells Gray - cabin aan het meer
  x

  Into the wild

  Reisschema: Wells Gray
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 480,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: juli en augustus (elke woensdag)

  In plaats van de bouwsteen Watervallen in het Wilde Westen kun je ook kiezen voor Into the wild. Beleef een ultiem stukje Canada in het Wells Gray natuurpark, met twee nachten in een cabin en een overnight kampeertrip ver van het gebaande pad. 

  Je slaapt een nacht in de Canadese wildernis op een onbewoond naaldboomeiland waar je alleen per kano kunt komen. Puur in de natuur, zelf gevangen zalm grillen en slapen in een koepeltentje onder de sterren. Voor ons het ultieme natuur avontuur in Canada.
  verder lezen

  Santé! Op het goede leven

  Reisschema: Okanagan Valley
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 295,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  In het zuiden van British Columbia ligt een vruchtbare wijnvallei met de meeste zonuren van West-Columbia, de Okanagan Valley. Hier vind je een Mediterrane sfeer met kleurige bloemen en witgeschilderde stenen huizen.  

  Wandel tussen de druivenranken, geniet van een lokaal wijntje en relax op het strand. In de vallei liggen prachtige meren met lichtgele zandstranden, een ideale plek om naartoe te reizen na de drukke stad Vancouver. Of maak er een rustpunt van halverwege Canada reizen, zodat je helemaal uitgerust de Rocky Mountains in kunt.
  verder lezen

  Stap in de ruige Rockies

  Reisschema: Jasper National Park in de Rocky Mountains
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 199,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  Daar zijn ze dan: de Rocky Mountains! De grillige skyline van dit waanzinnige gebied vormt een wirwar van meren, bergen en bossen. Leer de Rockies kennen door erop uit te trekken.

  Er zijn vele wandelroutes variërend van makkelijk tot pittig, klaterende watervallen en mooie uitzichtpunten. Je slaapt in een blokhut in het bos, voor het echte natuurgevoel in Jasper National Park.
  verder lezen

  Bouwstenen in de Rocky Mountains

  IJzers onder, gletsjer op

  Reisschema: Icefields Parkway in de Rocky Mountains
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 166,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: juni - september

  Beleef een gletsjer met al je zintuigen; krakende sneeuw onder je voeten, frisse lucht door je neusgaten en samengeknepen ogen van het weerkaatsende licht.

   Genesteld in het midden van de Rockies ligt de spectaculair mooie Icefields Parkway, een aaneenschakeling van ijzige gletsjers. Je rijdt er hoe dan ook doorheen tussen de nationale parken, maar met deze bouwsteen voeg je er een unieke ervaring aan toe door te stoppen voor een nacht en een wandeling te maken over de enorme laag ijs. Deze Gletsjer Icefields Parkway hike is door iedereen in goede gezondheid te doen.
  verder lezen

  Spiegelbeeld in kayakmeer

  Reisschema: Banff National Park in de Rocky Mountains
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 172,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: juni - oktober

  De perfecte afsluiter van Canada reizen maak je mee in Banff National Park, op één van de meren die zo blauw is dat je het haast niet kan geloven.

  Canada pronkt graag met haar beste kant, een sprookjesachtig tafereel van ijsblauw water waarin het spiegelbeeld van  besneeuwde bergtoppen en witte wolken vrolijk terugstuitert. Laat het op je inwerken vanuit een kano, stevig peddelend of rustig dobberend, voor een waardig afscheid van het pure Canada.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Spiegelbeeld in kayakmeer
  Upgrade optie in Lake Louise
  Upgrade optie in Banff
  x

  Rockies meets prairie

  Reisschema: Waterton National Park in de Rocky Mountains
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 136,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  Waterton National Park is het kleine broertje van de parken Jasper en Banff. Hier vind je ruige natuur, wildlife en wandelpaden die je vrijwel voor jezelf hebt.

  Je slaapt midden in het park, de dorpsbewoners vertellen je graag hun favoriete wandelplek. Wij vonden dit de uitgesproken plek om zelf op pad te gaan. De avonturiers onder ons kunnen ook een nacht in de USA slapen en de ‘going to the Sun Road’ rijden. Je rijdt langs spannende afgronden met gletsjers en kleurrijke bloemvelden in Waterton National Park.
  verder lezen

  Trossen los langs fjordenkust

  Reisschema: Port Hardy - Inside Passage - Prince Rupert
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 522,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: eind mei – eind september

  Een legendarische Canada boottocht langs de grillige fjordenkust van British Columbia maak je door de Inside Passage. Een steeds wisselend landschap van glinsterende baaien, rotsige eilanden en af en toe een eenzame vuurtoren glijdt aan je voorbij.

  Deze ruige streek wordt voornamelijk bewoond door orka’s, bultrugwalvissen en zeearenden, die je vanaf de boot veelvuldig zal spotten. Bovendien brengt de Inside Passage Canada route je naar het afgelegen hoge noorden van Canada, vanwaar je zelfs nog een uitstapje zou kunnen maken naar Alaska…
  verder lezen

  Bouwstenen 'off the beaten track' in het noorden

  A taste of Alaska

  Reisschema: Stewart (Canada) en Hyder (Alaska)
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 168,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: begin juli – half september

  In het noorden van Canada kun je een bijzondere ervaring toevoegen aan je Canada reis: maak een uitstap naar het ongerepte Alaska, de dunstbevolkte staat van Amerika.

  Een afgelegen streek vol bizarre verlaten dorpen en overweldigende natuur. Je vindt er knisperende ijsmassa’s, wildstromende rivieren en zalmvangende grizzly beren nét over de grens, zo voor het oprapen. Laat je overvallen door imposante bergen waartussen eeuwenoude gletsjers hun weg naar beneden vinden, terwijl je jezelf ontzettend nietig voelt tijdens deze Alaska reis.
  verder lezen

  Roadtrip door indianenland

  Reisschema: Smithers - Prince George
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 159,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober

  Tussen het hoge noorden van Canada en de indrukwekkende Rocky Mountains loopt een historische indianenroute. Deze roadtrip is onvermijdelijk om de Rockies te bereiken, maar gelukkig valt er onderweg genoeg te zien.

  Je rijdt in drie dagen door het leefgebied van verschillende indianenstammen, de traditionele eerste bewoners van de Canadese grond. Onderweg kom je tijdens Canada reizen overland langs kleurige totempalen, sfeervolle museumdorpen en oude missionarisposten waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.
  verder lezen

  1
  van
  17
  x