Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Canada-reis

Bouw je individuele Canada vakantie

Canada reizen zijn into the wild: hier vind je bergen, bossen, beren en meren in ogenschijnlijk oneindige nationale parken. Maar hoe ruig en verlaten het landschap ook mag zijn, zul je je hier niet snel eenzaam voelen. In knusse dorpjes word je warm onthaald in de koffiebars voor een koffie en een donut, of pancakes met maple syrup. De Canadezen delen met liefde de beste visspots met je of helpen je je vangst te grillen op de barbecue. Je slaapt in een guesthouse of houten cabin. Wij hebben de leukste plekjes voor je gevonden, jij puzzelt met ons, Canada-kenners Simone en Rommy je ideale rondreis in elkaar.

 

Stel je eigen Canada-reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Met ons puzzel je je Canada-reis in elkaar met bouwstenen: korte Canada-reizen van 2-4 dagen die je combineert zoals je wilt. Wij zorgen ervoor dat je de highlights net even anders beleeft: zo spot je beren vanaf een zodiac en slaap je in de natuur. We kiezen voor kleinschalige slaapplekken in de sfeer van het land en regelen vervoer en excursies alvast voor je. De leukste zitten wel snel vol, dus boek op tijd! Liever een kant-en-klaar voorbeeld? Voor een Canada vakantie neem je een  kijkje bij onze flexibele Canada-rondreizen.

Wij helpen je op weg

“Canada vakantie is zelf rondrijden in je auto en onderweg genieten van met dennenbomen begroeide bergen, helderblauwe meren en een ruige kliffenkust met strand. Vancouver Island is the place om orka’s, walvissen en beren te spotten, een onvergetelijke ervaring! Ik geniet nog elke dag na van mijn reis. Wat een machtig mooi land en zulke vriendelijke bewoners.” – Canada-expert Simone

Benieuwd geworden? Kijk dan eens rond op onze inspiratiepagina of bij onze bouwstenen en vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan. Heb je hulp nodig bij het puzzelen van je Canada vakantie of heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Canada reis: Rocky Mountains

We geven je eerlijk advies

We zijn zelf Canada-fans in hart en nieren en we zijn natuurlijk zelf ook in het land geweest. We geloven erin dat we kwaliteit leveren als we echt weten wat we aanbieden. We willen graag weten hoe jij het liefste reist en geven je eerlijk advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. Zo kunnen we samen met jou de Canada-reis bouwen die het beste bij je past.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

Riksja Canada

Riksja Canada maakt deel uit van Riksja Travel, een club van enthousiaste reizigers die je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Kijk voor meer informatie over ons op Riksjatravel.nl. Reis je met kinderen? Kijk dan eens op Riksja Family Canada.

 Volg ook ons Canada-reisblog | Laatste update 20 april 2020
Wij vinden het leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele nieuwtjes met je te delen. Bekijk ons laatste blog over: 5 Canadese gerechten die je gegeten moet hebben?