Rondreis Canada online
Home > Bouw je reis > Vliegtickets

Vliegtickets Canada

Een vliegticket Canada op maat
 

Naast het op maat maken van jouw Canada reis, kan Canada online ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Canada bouwstenen of een Canada rondreis).

óf: zelf je vliegticket Canada zoeken en boeken 

Je kunt ook zelf je Canada vlucht via onze vliegtickets engine boeken (ook als je alleen een losse vlucht zoekt). Hier zie je direct de beschikbare vliegtickets en bijbehorende tarieven. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vul een aanvraagformulier in. Onze Canada online reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.
Een KLM vliegticket naar Canada kan ook.
Klik op de foto voor meer KLM info

Vliegtickets Canada 

Totaalprijs laagseizoen vanaf € 889,- per persoon Boekings-
klasse

economy

Route Amsterdam - Vancouver of Calgary
Totaalprijs hoogseizoen vanaf € 1089,- per persoon Boekings-
klasse

economy

Overstap geen
Totaalprijs laagseizoen vanaf € 709,- per persoon Boekings-
klasse

economy
 

Route Amsterdam - Vancouver of Calgary
(vliegt niet dagelijks)
Totaalprijs hoogseizoen vanaf € 959,- per persoon Boekings-
klasse

economy
 

Overstap geen
Totaalprijs laagseizoen vanaf € 689,- per persoon Boekings-
klasse

economy
 

Route Amsterdam - Vancouver of Calgary
Totaalprijs hoogseizoen vanaf € 949,- per persoon Boekings-
klasse

economy
 

Overstap Londen Heathrow
Totaalprijs laagseizoen vanaf € 914 per persoon Boekings-
klasse

economy
 

Route Amsterdam - Vancouver of Calgary
Totaalprijs hoogseizoen vanaf € 1096,- per persoon Boekings-
klasse

economy
 

Overstap

Chicago

Totaalprijs laagseizoen vanaf € 1010,- per persoon Boekings-
klasse

economy
 

Route Brussel - Vancouver
Totaalprijs hoogseizoen vanaf € 1196,- per persoon Boekings-
klasse

economy
 

Overstap Montreal

Laagseizoen: eind april t/m half juni en september t/m begin oktober
Hoogseizoen: half juni t/m augustus

Vertrek vanaf Brussel?
Wil je vertrekken vanaf Brussel, dan is dit ook mogelijk. Brussel is makkelijk en snel per trein te bereiken en je kunt er makkelijk en voordelig parkeren.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticket informatie Canada). 

De laagste vliegticket tarieven
Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Canada vliegticket. 

Wijzigingen voorbehouden
Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Binnenlandse vluchten
Deze zijn vaak voordeliger in combinatie met een internationaal ticket. Hierboven staan al een aantal mogelijkheden. Vraag ons ernaar als je een binnenlandse vlucht in je reisroute wilt.

Vliegen via of naar Amerika
Als je naar Canada reist via de USA (ook als het alleen een tussenstop is en je het vliegtuig onderweg niet verlaat), dan dien je voor vertrek een zogenaamde 'visa waiver' in te vullen op de website van ESTA. Het invullen duurt ongeveer een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.Zelf je rondreis samenstellen?
Klik hier om te zien hoe Canada online werkt

Canada online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.